“Benim için bilim,
hayatın kısmi bir açıklamasını veriyor.
şimdiye kadar olduğu gibi gerçeğe, deneye ve deneyime dayanır.”

Rosalind Elsie Franklin

Ortaokul

Okulumuzda İngilizce dil eğitimine büyük önem verilmektedir ve ayrıca iki dilli bir eğitim programı uygulanmaktadır. Uygun pedagojik yaklaşımlar ve dil öğrenimi konusunda literatüre hakim kadromuz tarafından İngilizceyle yeni tanışan öğrencilerimizde, dile karşı merak uyandırılarak günlük hayatları içerisinde İngilizce dilinde kendilerini ifade edebilecekleri güçlü bir eğitim verilmektedir.

Anaokulu binamızda, büyük bir mutfak ve yemek salonu, biri bina içinde olmak üzere toplam dört adet oyun alanı bulunur. Büyük bir koleksiyonu olan ve sürekli gelişen kütüphanemiz çocuklarımızın hizmetindedir. Buna ek olarak beden eğitimi, yoga, sanat ve müzik dersleri uzman öğretmenler tarafından verilmektedir.