Anaokulunda Green Nature Projesi Çocuklarla Beraber Yürütülmektedir

YEŞİL DOĞA projesi; Teknolojinin gelişmesi, kentleşmenin artması, küresel ısınma vb. Bu faktörlerden dolayı ormanlar ve doğa yok olmaya başlamıştır. Projemizde STEM Yaklaşımını kullanarak öğrencilerimizin ormanların dünyamızdaki tüm canlılar için önemini ve gerekliliğini anlamalarını sağlayacağız. Ormanların oksijen kaynağımız olduğunu ve diğer canlılar için gerekli olduğunu anlayacaklar.

Ormanların ve doğanın hayat demek olduğunu, can damarımız olduğunu anlayacaklar. STEM eğitimi yaklaşımıyla öğrencilerimizin öğrenme süreçlerini daha anlamlı hale getirmeyi hedefliyoruz. STEM eğitimi yaklaşımıyla deneyimsel öğrenmeyi kullanarak öğrencilerimizin öğrenme süreçlerini daha anlamlı hale getirmelerini ve 21. yüzyıl becerilerini kazanmalarını ve geliştirmelerini sağlayacağız.