Toplum Hizmeti Programı ile öğrencilerin, Türkiye’de ve dünya çapında sorumluluk sahibi birer yurttaş olmalarını ve aynı zamanda insan ve çevre sevgisini geliştirmelerini ve gerçek yaşamda uygulamalar yaparak öğrenmelerini sağlamak amaçlanmaktadır.

Çocuk yuvalarında ve devlet okullarında değişik alanlarda eğitici ve yaratıcı çalışmalar (drama, bilgisayar kullanımının öğretilmesi, yaratıcı problem çözümü, Ingilizce, müzik; SBS sınavlarına hazırlık vs. ), engellilere destek, çevre kuruluşlarıyla çalışmalar (SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI İLE İŞBİRLİĞİ VE ÜYELİKLER) Çocuk Esirgeme Kurumu ve huzur evlerinde yaşayan sakinlerle ilgilenmek vb. gibi topluma hizmet amacıyla pek çok alanda gerçekleşmektedir.